CHIFTELUTE SI PULPA DE RATA de la IKEA
Am mancat la Ikea chiftele si o pulpa de rata.

Instagram: https://www.instagram.com/imiplacesamananc
Facebook: https://www.facebook.com/imiplacesamananc
Donatii Tipeeestream: https://www.tipeeestream.com/imi-place-sa-mananc/donation
Patreon: https://www.patreon.com/imiplacesamananc
Site: http://imiplacesamananc.com/
Email: contact@imiplacesamananc.com

Cu ce filmez?
Camera 1: https://l.profitshare.ro/l/7206146
Camera 2: https://l.profitshare.ro/l/7206148


Mergi la canalul Youtube a autorului

47 Replies to “CHIFTELUTE SI PULPA DE RATA de la IKEA”

 1. De banii astia in Anglia,te duci restaurantul chinezesc "all you can eat" si mananci zeci de sortimente de pui,rata,porc,vita,peste,fructe de mare,salate,supe,paste,tocanuri,suc la discretie,fructe si prajituri…DE CE E ASA SCUMP IN TARA? cat mai e salariu minim pe economie? ILIESCU A MURIT PANA LA URMA?

 2. Fraților. Felia aceea. Prăjitura aceea de ciocolată cu caramele finger lickin' good. Trebuie numai decât încercată. Interesantă nu doar ca modalitate de combinare a gustului cât și la nivelul texturii. Conține ceva crocant. Nu-mi mai pot aduce aminte cu precizie ce (dacă erau cumva alune și biscuiți), dar știu sigur că m-a încântat deosebit.
  Carențele acestor review-uri constau (cel puțin venind de la el) în faptul că nu determină ce anume este "bun", "destul de bun", "nasol" etc. Nu descrie dacă gustul este îndestulător pentru măsura nevoilor lui, nu mai spun că nu se pronunță nimic despre textura (care, după mine, joacă un rol esențial în percepția over all a dish-ului) mâncării. Nu înțeleg ce este dulce sau ce nu este prea dulce.
  Nu fac hate (hate-ul presupune dorința de a destrăma, de a distruge), ci dimpotrivă încerc să-l ajut să meargă 'one more notch higher' cu review-urile, și dacă este cu putință, chiar să se "profesionalizeze" (dacă se acceptă această formulă).
  Sunt "nasoale" și expresiile care nu reprezintă o caracteristică fixă a descrierii unui lucru pt. că la nivel subiectiv poate căpăta o altă amploare. De pildă când spun despre un lucru că e nasol, personal, pot găsi 1000 de lucrui care îl fac nasol pentru mine. Pentru altcineva, un lucru poate fi nasol pentru că e un singur element în componența lui care deranjează.
  Fii mai descriptiv, (dacă îmi permiteți) mai "tehnic", poate chiar puțin "professional".
  Apreciez ce faci, keep up the good work!

 3. Îmi place și mie să mănânc. 😏😂 Poți face un viitor video cu mâncare mult mai accesibilă (de ajutor și pt tine), gen mâncarea gătită și ambalată din supermarket-uri: sandwich-uri, salate, șnițel, etc. Baftă în continuare! 😀

 4. Bă jegosule, am tot stat si m-am uitat la videoclipurile tale, dar sa zici de mancarea de la IKEA ca nu e cine stie ce, pai sa zici mersi ca ai ajuns la IKEA in plm, cand in toata tara sunt doar 2 IKEA si alea in Bucuresti. V-ati ajuns toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *